Kansainvälisen harjoittelun jälkeen

kansikuva

Kansainvälisen harjoittelun jälkeen

Harjoittelun jälkeen sinun tulee palauttaa seuraavat dokumentit LABin Mobility-Onlineen, jos olet saanut apurahan LABilta:

  • Harjoitteluraportti – Täydennä sähköinen kysely LAB Mobility-Onlinessa.
  • Työtodistus – Pyydä työ-/harjoittelutodistus harjoittelun järjestäneeltä organisaatioltasi ennen paluutasi. Lataa todistus Mobility-Onlineen. Todistuksessa tulee näkyä opiskelusi tarkat alkamis- sekä päättymispäivämäärät ja se tulee olla harjoittelupaikan edustajan allekirjoituksella (ja leimalla) vahvistama.
  • Opiskelijoiden, jotka saavatErasmus+-apurahan, tulee täyttää myös ”EU Survey” 30 päivän kuluessa sähköpostikutsun saamisesta. Lisätietoja EU Surveystä saatavilla täältä.

Huomioithan seuraavat seikat!

  • Varmista, että harjoittelusi vastuuopettaja rekisteröi harjoittelupisteesi sen jälkeen, kun olet viimeistellyt harjoitteluprosessin koulutusohjelmasi ohjeiden mukaan. Kansainväliset liikkuvuuspalvelut eivät myönnä opintopisteitä.
  • Puutteelliset dokumentit ja muutokset suunnitelmiin voivat johtaa apurahan takaisinperintään.
  • Apurahasi toinen osa käsitellään sitä seuraavassa käsittelyssä, kun olet tehnyt kaikki vaihtotoimenpiteet (huom, apurahoja käsitellään vain kerran kuussa poislukien heinä- ja elokuu).​ Edellä mainittu koskee harjoitteluja, jotka on suoritettu lukuvuonna 2021-2022. Lukuvuodesta 2022-2023 alkaen apuraha maksetaan yhdessä osassa ja se tarkistetaan raportoinnin jälkeen. Mikäli apurahasopimusta ei ole noudatettu, apuraha voidaan periä takaisin osin tai kokonaan.