Webropol

kansikuva

Webropol

Webropol -kysely- ja raportointityökalu

LUT-korkeakouluilla on käytössä Webropol 3.0 -kysely- ja raportointityökalu, jolla voi toteuttaa esimerkiksi opinnäytetyöhön ja harjoitustöihin liittyviä kyselyitä, palvelukyselyitä ja tutkimuksia erilaisille kohderyhmille.

LABin opiskelijat kirjautuvat Webropoliin osoitteesta webropol.lab.fi. Järjestelmään kirjaudutaan LUT-tunnuksella ja salasanalla (=niillä tunnuksilla, joilla normaalistikin kirjaudutaan verkkoon), erillistä käyttäjätunnusta ei siis tarvita. 

Huom! Webropoliin ei voi kirjautua osoitteen webropol.fi kautta. Avoinna oleva Webropol sulkeutuu itsekseen, jos se on pitkään ei-aktiivisena avoinna, ja päädyt silloin väärään kirjautumisikkunaan. Muista silloin muuttaa selaimen osoiteriville oikea osoite webropol.lab.fi.

Ohjeita Webropol-kyselyiden tekemiseen löytyy Webropolin verkkosivuilta. Kirjaudu ensin Webropoliin ja sen jälkeen löydät Webropolin verkkosivun oikeasta ylänurkasta linkin "Tuki ja ohjeet", josta löytyy paljon ohjeita, mm. laaja opas "Webropol 3.0 suomenkielinen opas, PDF".

 

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Webropolin pääkäyttäjiin: tanja.matikainen@lut.fi tai maarit.turja-ilola@lut.fi