Opintojen aloittaminen

kansikuva

Opintojen aloittaminen

Ammattikorkeakoulu tarjoaa työelämäsuuntautuneen vaihtoehdon yliopisto-opinnoille: opiskelu on selvästi käytännönläheisempää kuin yliopistossa. Työharjoittelua on runsaasti, samoin erilaisia työelämälle tehtäviä projektiopintoja. LABin monipuoliset työelämäyhteydet turvaavat ammattikorkeakoulusta valmistuneille hyvän työllisyyden.

Opintojen aloitus

Näiltä sivuilta löydät kaiken oleellisen ja tärkeän tiedon opintojesi aloittamiseen. Löydät alakohtaiset orientaatio-ohjelmat ja opintojesi aloituksen aikataulut alapuolelta olevien otsikoiden alta. Orientaation tallenteet eli videot tilaisuuksista löytyvät Orientaation videot ja materiaalit - otsikon alta.

LAB Newcomers: Uusien opiskelijoiden some-ryhmä

Suuren suosion saavuttanut LAB Newcomers on jälleen täällä. Ryhmä on tarkoitettu kaikille LAB ammattikorkeakouluun hyväksytyille suomen- ja englanninkielisille aloittaville opiskelijoille. Opiskeletpa sitten Lahdessa, Lappeenrannassa tai verkossa, tai olitpa AMK:n tai YAMK:n opiskelija, olet tervetullut mukaan. Ryhmässä pääset tutustumaan saman koulutusalan uusiin opiskelijoihin. Voit kysyä mitä tahansa opintojen aloitukseen liittyvää ja saat erilaisia vinkkejä LABissa opiskeluun. Seuraa näitä sivuja ja liity joukkoon!

Voit liittyä ryhmään tämän linkin kautta: https://discord.gg/hsqfsmvdca 
Discordin lataus- ja rekisteröitymisohjeiden avulla pääset alkuun, jos et ole aiemmin käyttänyt Discordia.
Tällä videolla käymme läpi Discordia ja näytämme kuinka se toimii Discord esittely