OPINTOJEN ALOITTAMINEN

cover image

OPINTOJEN ALOITTAMINEN

Ammattikorkeakoulu tarjoaa työelämäsuuntautuneen vaihtoehdon yliopisto-opinnoille: opiskelu on selvästi käytännönläheisempää kuin yliopistossa. Työharjoittelua on runsaasti, samoin kuin erilaisia työelämälle tehtäviä projektiopintoja. LABin monipuoliset työelämäyhteydet turvaavat ammattikorkeakoulusta valmistuneille hyvän työllisyyden.

Aloittavien opiskelijoiden palautekysely, syksy 2021

Hei uusi opiskelija!

Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten haluamme tietää, mitä sinulle kuuluu ja miten opiskelusi ovat alkaneet. Olemme valmistelleet yhdessä Opiskelijakunta KOEn kanssa aloittavien opiskelijoiden kyselyn, johon pääset vastaamaan alla olevasta linkistä.

Kysely on auki 13.-30.9. ja vastaukset analysoidaan syksyn aikana.

Haluamme kehittää toimintaamme vastaamaan juuri sinun ja muiden opiskelijoiden tarpeita, joten vastaamisesi on meille erittäin tärkeää. Kyselyyn vastataan täysin anonyymisti.

Linkki kyselyyn: https://link.webropol.com/s/orientationautumn21
 

LAB Uusien opiskelijoiden some-ryhmä on julkaistu!

Ryhmä on tarkoitettu kaikille LAB ammattikorkeakouluun elokuussa 2021 hyväksytyille suomen- ja englanninkielisille uusille aloittaville opiskelijoille. Opiskeletpa sitten Lahdessa tai Lappeenrannassa, olet tervetullut mukaan.

Ryhmässä tutustut muihin jo sisällä oleviin opiskelijoihin sekä saman koulutusalan uusiin opiskelijoihin. Voit kysyä mitä tahansa opintojen aloitukseen liittyvää asiaa. Saat vinkkejä LABissa opiskeluun. Tutoropiskelijat postaavat myös käytännön vinkkejä opiskelijaelämästä ja kaupungeista. Seuraa näitä sivuja ja liity joukkoon!

Voit liittyä ryhmään tämän linkin kautta: https://discord.gg/938jtPEKRR

Discordin lataus- ja rekisteröitymisohjeiden avulla pääset alkuun, jos et ole aiemmin käyttänyt Discordia.

Tiedostot