OPISKELIJAN VAKUUTUKSET

kansikuva

OPISKELIJAN VAKUUTUKSET

LAB ammattikorkeakoulu on vakuuttanut opiskelijansa If-vahinkovakuutusyhtiössä. Opiskelijan vakuutusturva sisältää seuraavat osa-alueet:

Lakisääteinen tapaturmavakuutus

Vakuutukseen kuuluvien oppilaiden ja opiskelijoiden osalta turva on voimassa ainoastaan opiskelijan osallistuessa opetussuunnitelman tai tutkinnon perusteiden mukaiseen työhön rinnastettavaan käytännön opetukseen, työssäoppimisjaksoon, työharjoitteluun, näyttötutkintoon tai perusopetuksessa työelämään tutustuttamiseen oppilaitoksessa tai muussa koulutuksen tai opetuksen järjestäjän tai oppilaitoksen ylläpitäjän osoittamassa paikassa.

Vakuutus on voimassa myös matkalla oppilaitokselta tai asunnolta koulutuksen tai opetuksen järjestäjän osoittamaan työharjoittelu- tai työssäoppimispaikkaan, työelämään tutustuttamispaikkaan tai näyttötutkinnon suorittamispaikkaan ja päinvastoin. Sen sijaan normaalit päivittäiset koulumatkat asunnolta oppilaitokseen ja takaisin eivät kuulu vakuutuksen piiriin, eivätkä myöskään poikkeamiset edellä mainitulta siirtymiseltä.

Vapaaehtoinen ryhmätapaturmavakuutus
Vakuutus on voimassa opetussuunnitelmanmukaisessa toiminnassa sekä tähän liittyvien välittömien matkojen aikana. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa.

Ulkomaan opintojen ja harjoittelun ajaksi suositellaan otettavaksi erillinen vakuutus.

Toimintaohjeet

Tapaturmaan liittyvät korvausasiat hoidetaan Opiskelijapalveluiden kautta, joten tapaturman sattuessa ota mahdollisimman pian yhteyttä studentservices@lab.fi lisäohjeiden saamiseksi.

Kysy vakuutuksista tarkemmin opiskelijoiden asiakaspalvelusta

Servicedesk : studentservices@lab.fi
Lahti + 358 29 446 2500 (valitettavasti numeroon ei voi jättää tekstiviestiä).
Lappeenranta +358 40 649 4800