Hyvinvointi - orientaatio

kansikuva

Hyvinvointi - orientaatio

Opinnot alkavat orientaatiopäivillä elokuussa viikolla 35 / 2024.

Uusien aloittavien opiskelijoiden orientaatiopäivät järjestetään kampuksilla ja verkossa. Kaikille opiskelijoille tarkoitetut yhteiset tilaisuudet nauhoitetaan ja videot tilaisuuksista löytyvät alapuolelta Orientaation videot- ja materiaalit - otsikon alta. Joten jos et pääse paikalle, voit katsoa livestream lähetyksiä reaaliaikaisesti tai videoita jälkikäteen yhteisistä tilaisuuksista.

Orientaatiopäivien aikana tapaat tutoropettajat, tutoropiskelijat ja opiskelijapalveluiden henkilökuntaa. He kaikki auttavat ja neuvovat sinua opintoihisi liittyvissä asioissa. Lisäksi tutustut tuleviin opiskelukavereihisi ja kampukseen. Varaa orientaatiopäiville mukaan henkilöllisyystodistus.

Muistathan tutustua Uuden opiskelijan muistilistaan ja Fuksioppaaseen etukäteen.

Orientaation videot ja materiaalit

  • Uusien opiskelijoiden orientaatiotilaisuuksien videotallenteet sekä materiaalit, joihin voit joko tutustua yksin tai yhdessä tutoropettajasi kanssa.

Orientaation tapahtumat

  • Orientaation aikana uusille opiskelijoille järjestetään myös paljon erilaisia vapaaehtoisia tilaisuuksia, jotka edesauttavat opintojen aloittamista.

Tutustu saapumisohjeisiin ja kampus infoihin täältä

  • Löydät ohjeita ja infoa kuinka saapua kampuksille sekä voit tutustua jo kampuksien palveluihin etukäteen. 
     

Orientaatio-ohjelma viikolla 35

Alla on esitettynä yleinen, kaikkia aloja koskeva orientaatio-ohjelma. Huomioithan, että jokaiselle ryhmällä on tämän alla olevan ohjelman lisäksi myös omaa ohjelmaa viikolla 35. Löydät oman ryhmäsi koko orientaatio-ohjelman (yleinen + oma ryhmä) aikatauluineen Time-edit lukujärjestyksestä (linkki alapuolella koulutusohjelmien aloitustiedoissa). Seuraa siis vain lukujärjestykseesi merkittyä ohjelmaan.

Ohjelma Lahti

Ohjelma Lappeenranta

Koulutusohjelmien aloitustiedot - Lahti

Koulutusohjelmien aloitustiedot - Lappeenranta