Kulkukortti - Lahti

kansikuva

Kulkukortti - Lahti

Lahden kampus on kokonaisuus, yksi kampusalue, käsittää kaksi sisäänkäyntiä – Mukkulankatu 19 ja Niemenkatu 73.

M19-rakennuksen opetustilat ovat lukittu, näiden avaamisessa käytetään kulkukorttia, joka toimii tietyin ehdoin opiskelijakorttina. Suosittelemme tilaamaan opiskelija-/kulkukortin välittömästi Opiskelijakunta KOEn nettisivujen kautta.

Tilausvaihtoehtoja on kaksi. Voit opiskelijakuntaan liittymällä tilata opiskelijaetuihin oikeuttavan opiskelijakortin, joka toimii myös kulkukorttina osoitteessa https://member.koe.fi/ tai halutessasi pelkän kulkukortin osoitteessa https://kortti.jasrek.fi/koe//. Tilausta varten tarvitset opiskelijanumerosi, jonka näet mm. Peppi-järjestelmästä.

Huom! Kulkukortti tilataan vain kerran. Sama kortti käy koko opiskelujen ajan. Voit myös myöhemmin päivittää kulkukorttiin opiskelijaedut. Otathan silloin yhteyttä koe@koe.fi

Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun kortti on noudettavissa kampuksen Aulapalveluista, katso aukioloajat täältä. Kortin toimitusajasta johtuen on siis tärkeää, että teet tilauksen mahdollisimman pian. Huom! Elokuu ja syyskuu ovat ruuhkaisinta aikaa kulkukorttien toimituksessa, joten odotathan rauhassa saapumisilmoitusta.

Lisätietoja kortteihin liittyvistä asioista löytyy myös opiskelijakunnan nettisivuilta https://www.koe.fi/fi