Peppi

kansikuva

Peppi

Peppi on LABin käyttämä opintohallintojärjestelmä, jonka kautta opiskelijat pääsevät muun muassa tarkastelemaan omia opiskeluihinsa liittyviä tietoja ja ilmoittautumaan opintoihin.

Kirjautuminen

Peppiin kirjaudutaan HAKA-kirjautumisella osoitteessa peppi.lab.fi. Kirjautumiseen tarvitset LUT-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Lisätietoja LUT-käyttäjätunnukseen liittyen löydät täältä.

Huom! Käytäthän Peppiä vain Firefox-selaimella. Muilla selaimilla osa toiminnallisuuksista ei välttämättä toimi kun pitäisi. Peppi toimii myös mobiililaitteilla mutta suositus on käyttää järjestelmää tietokoneen selaimella.

Mikäli sinulla on kirjautumisongelmia, kokeile ensin tyhjentää selaimen välimuisti ja kirjoittaa Pepin osoite peppi.lab.fi suoraan selaimen osoitekenttään. Jos ongelmasi ei ratkea, voit ottaa yhteyttä opiskelijoiden IT-tukeen.

Uusi opiskelija: Huomioithan että pääset tarkastelemaan tietojasi Pepissä vasta sen jälkeen, kun opiskeluoikeutesi LABissä alkaa.

 

Peppi opiskelusi tukena

Alta löydät Pepin käytetyimpien ominaisuuksien ohjelinkit ja sivun alareunassa olevasta linkkilaatikosta löydät linkin opiskelijoiden Peppi-ohjeisiin.

Videon kuvaus

Voit ladata itse oman opintosuoritusotteesi ja opiskelutodistuksesi Pepistä! LABin opintoneuvoja Anniina Vaarala kertoo, kuinka Pepin Atomi - palvelu toimii.