MOVEO LAHTI

kansikuva

MOVEO LAHTI

Huomio:

Päijät-Hämeen heikon koronatilanteen ja aluehallintoviranomaisten päätöksestä johtuen Lahden kampusten sisäliikuntatilat ovat suljettuna 09.02.2022 asti. Liikuntatilojen tilanteesta tuon päivämäärän jälkeen ilmoitetaan heti kun uusia päätöksiä tehdään. Moveon jäsenyyksiä ei myöskään myydä ennen kuin liikuntatilojen avaamisesta on päätetty.

Kuntosali  

Päijät-Hämeen heikon koronatilanteen ja aluehallintoviranomaisten päätöksestä johtuen Lahden kampusten sisäliikuntatilat ovat suljettuna 09.02.2022 asti.

Lahden Niemi kampuksella on kuntosali Niemenkatu 73:ssa. Kuntosalissa on välineet laite- ja aerobiseen harjoitteluun sekä vapaat painot. Kuntosalille pääset  avaintagilla, jonka saat jäsenyyden myötä Niemenkadun pääaulasta. Huomioi kuitenkin että jäsenyyksiä ei tällä hetkellä myydä, koska liikuntatilat ovat suljettuina. Jäsenyyksien myynnistä tiedotetaan heti kun rajoituksia puretaan. Kuntosali on jäsenien käytössä päivittäin 6.00 - 23.00. Muista hyvä käsihygienia ja tule treenaamaan vain terveenä.

Ryhmäliikunta

Tällä hetkellä Lahdessa ei järjestetä live -ryhmäliikuntaa alueen huonosta Korona -tilanteesta johtuen. Live ryhmäliikuntatunnit pyritään aloittamaan ja niistä tiedotetaan tarkemmin rajoitusten hellittäessä.

MOVEO tarjoaa kuitenkin kaikille opiskelijoille maksutta etäryhmäliikuntatunteja Zoomin välityksellä.  Zoom-tunneille ei tarvitse ilmoittautua, käytä lähetykseen liittyessäsi pääsykoodia MOVEOK22. Kaikilla tunneille on sama Meeting ID: 64529268500

Etäryhmäliikuntojen kalenteri kevätkaudelle 2022

MOVEO Etäliikuntakalenteri 2022

 

Palloiluvuorot  

Palloiluvuoroja ei järjestetä tällä hetkellä Lahden alueen huonon Korona -tilanteen takia. Palloiluvuorot ovat suljettu 09.02.2022 saakka ja niiden jatkosta tiedotetaan, kun alueen rajoitustilannetta päivitetään.

MOVEO Lahdella on palloiluvuoroja Lahden kaupungin liikuntatiloissa. Palloiluvuorot kuuluvat molempiin jäsenyysvaihtoehtoihin. Palloiluvuorojen sijainnit ja varauskalenterin löydät  Avoinna24-palvelusta. 

 

Taukoliikunta  

Zoom-taukojumppalähetystä pääset seuraamaan maanantaista perjantaihin klo 13.30-13.40. Taukojumpat ovat kaikille opiskelijoille maksuttomia. käytä lähetykseen liittyessäsi pääsykoodia MOVEOK22.

Mukkulankatu 19:ssa on liikuntanurkka 2. kerroksen aulassa sekä pingispöytiä ja biljardipöytä kampuksen ensimmäisessä kerroksessa tapahtuma-areenalla, Lamkooma-kahvion läheisyydessä (A-siipi).

 

Seuraa meitä somessa! 

https://www.facebook.com/moveolahti  

https://www.youtube.com/channel/UCfOrSVHFABBo_Y_4WCwanKA  

https://www.instagram.com/moveolahti/

 

Ahti Romo
MOVEO Ahti Romo
MOVEO Lahden liikuntavastaava