Asioi verkossa

kansikuva

Asioi verkossa

Atomi - otteet ja todistukset

Atomi on palvelu, josta voit itse tulostaa sähköisesti allekirjoitetun tulosteen, kuten esimerkiksi opintosuoritusotteen ja / tai opiskelutodistuksen. Palvelun käyttäminen on yksinkertaista! Dokumentti on sähköisesti allekirjoitettu, joten voit saada tarvitsemasi lomakkeet sähköisesti ilman, että sinun tarvitsee tulla kampukselle.

Löydät kuvalliset ohjeet ja infoa täältä.

Opiskelija-alennuksiin oikeuttavat dokumentit

Opiskelija-alennuksiin oikeuttavat dokumentit eivät käy skannattuina tai kopiona. Voit noutaa dokumentit opiskelijapalveluista aukiolomme puitteissa ilman ennakkotilausta tai voit tilata ne e-lomakkeen kautta, jolloin postitamme ne sinulle postiosoitteeseen. Lomakkeiden tilaus täältä.

Pidäthän huolen, että osoitetietosi on ajan tasalla Pepissä. Ohjeet omien tietojen päivittämiseen täällä.

VR: Huom! VR:n tilapäinen opiskelijatodistus poistuu käytöstä 31.12.2022. Uusia tilapäisiä opiskelijatodistuksia ei enää myönnetä. 1.1.2023 alkaen saat alennuksen junalipuista opiskelijakortin perusteella. Saat opiskelijakorttisi ja tietoa sen myöntämisperusteista omalta opiskelijajärjestöltäsi (KOE). Lisätietoja saat VR:n nettisivuilta.

LSL: Lahden seudun liikenteessä opiskelija-alennus on saatavilla kausilippu- ja arvolippumatkoihin. Lisätietoa Waltti-matkakortin hankkimisesta ja opiskelija-alennuksen myöntämisperusteista täältä

Lappeenrannan joukkoliikenne: Täysipäiväisesti opiskelevat voivat saada Lappeenrannan joukkoliikenteessä opiskelija-alennuksen henkilökohtaisista kausi- ja arvolipuista kotikunnasta riippumatta. Opiskelijastatus on päivitettävä lukuvuoden tai lukukauden alussa asiakaspalvelupisteessä. Opiskelijastatuksen todentamiseen käy voimassa oleva opiskelijakortti tai opiskelutodistus.

Kelan ateriatukikortti: Jos sinulla ei ole opiskelijakorttia, mutta suoritat ateriatukeen oikeuttavia opintoja, saat korkeakoulustasi Kelan ateriatukikortin. Voit saada ateriatuen vain yhteen ateriaan päivässä. Lisätietoa ateriatuesta täältä

HSL: Jos asut HSL-alueella vakituisesti ja olet päätoiminen opiskelija, voit ostaa kausilippuja 45 prosentin alennuksella HSL sovelluksessa. Voit aktivoida alennuksen itse HSL-sovelluksessa, kun läsnäolotietosi on päivitetty Omaan opintopolkuun. Poikkeustapauksissa alennus päivitetään HSL-kortille palvelupisteessä, jolloin tarvitset HSL:n alennuslippuhakemuksen. Lisätietoa opiskelija-alennuksesta täältä

Matkahuolto: Matkahuollon oma opiskelijakortti poistuu käytöstä syyskuun 2022 lopussa. Opiskelija-alennuksen ehdot säilyvät muuten ennallaan ja opiskelijat saavat jatkossakin bussiyritysten lipuistaan myöntämän opiskelija-alennuksen opiskelijajärjestöjen opiskelijakorteilla ja opiskelijakorttisovelluksilla, joissa on Matkahuollon logo.

 

Tutkintotodistushakemus

Tutkintotodistushakemus ja AVOP-kysely täytetään sähköisillä lomakkeilla, kun olet valmistumassa. Täytettyäsi AVOP-kyselyn, sinut ohjataan automaattisesti sivulle, jolta pääset Tutkintotodistushakemus -lomakkeelle. Ohjeet valmistumiseen ja linkit löydät täältä.