Intensiiviviikot

kansikuva

Intensiiviviikot

LABin tutkinto-opiskelijana sinulla on mahdollisuus hankkia kansainvälistä kokemusta osallistumalla lyhyille kansainvälisille opintojaksoille. Nämä 5 - 10 päivän pituiset intensiivijaksot suunnitellaan ja toteutetaan LABin yhteistyökorkeakoulujen ja erilaisten verkostojen kanssa, ja ne tarjoavat sinulle uusinta tietoa monikulttuurisessa ympäristössä.  

Intensiivijaksoihin osallistumalla voit korvata pakollisia opintoja ja/tai syventää osaamista sekä saada kansainvälisiä kokemuksia. Intensiivijaksoille voivat hakea kaikki LABin tutkinto-opiskelijat ja osallistujat valitaan kyseisen opintojakson sisällön ja tavoitteiden pohjalta.  

Intensiivijaksojen kustannukset vaihtelevat riippuen kohteesta sekä jakson pituudesta. Apurahan hakemiseen on joissakin tapauksissa mahdollisuus, mutta periaatteena on, että opiskelija maksaa itse matkat kohteeseen ja majoituksen.  

Huom! Varmista kurssin sopivuus omaan opintosuunnitelmaasi (HOPS) itse tutoropettajaltasi ennen intensiivijaksolle ilmoittautumista!

Listauksen tällä hetkellä tarjolla olevista intensiivikursseista löydät eLAB:n englanninkielisiltä sivulta

Kun osallistuminen Suomen ulkopuolella järjestettävään fyysiseen intensiivijaksoon on vahvistunut, rekisteröi liikkuvuusjaksosi LAB Mobility-Online järjestelmään. Tämä ilmoitus tulisi tehdä hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Ilmoita liikkuvuusjaksolle lähdöstä täällä