Kulkuavain - Lappeenranta

kansikuva

Kulkuavain - Lappeenranta

Lappeenrannan kampus on opiskelijoille avoin 06-24. Ulko-ovet sekä väliovet ovat auki opetuksen tarpeen mukaan noin klo 16.00 asti, muina aikona sisälle pääsee kulkuavaimella.

LABin opiskelijat voivat lunastaa avaimen 10 euron hintaan LABin verkkokaupasta Avain noudetaan KOEn palvelupisteestä kuittia vastaan. (LABin pääaula)

Avaimen lunastaminen mahdollistaa tilojen ilta- ja viikonloppukäytön sekä kuntosalin käyttämisen. Avain on käyttövalmis noudettaessa. Avaimen toiminta lakkaa valmistumisen jälkeen tai poissaolevaksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Järjestelmä rekisteröi kaiken liikkumisen rakennuksessa ja jokaisen ilta- tai viikonloppukäyttäjän on kirjauduttava sisään omalla avaimellaan.

Oman avaimen lainaaminen toiselle opiskelijalle tai jollekin muulle henkilölle on ehdottomasti kiellettyä. Ystävien tai muiden ulkopuolisten tuonti rakennukseen iltaisin tai viikonloppuisin on myös kiellettyä.

Turvapalvelu valvoo tiloja sekä elektronisesti että vartijakierroin. Vartijan kysyessä opiskelijan on todistettava henkilöllisyytensä ja opiskeluoikeutensa. Vartijalla on oikeus poistaa rakennuksista henkilö, joka ei pysty pyydettäessä todistamaan henkilöllisyyttään. Mikäli opiskelija aiheuttaa turhan hälytyksen tai tarvisee ovenavauspalvelua tavaroiden noutamiseen, opiskelija on velvollinen maksamaan ylimääräisestä käynnistä aiheutuvat kustannukset.


Lisätietoja kulkuavaimista sekä KOEn toimiston aukioloajat löytyvät opiskelijakunnan nettisivuilta: https://www.koe.fi/fi