Siirtohaun kautta valitut opiskelijat

kansikuva

Siirtohaun kautta valitut opiskelijat

Kevään 2024 aikana järjestetyn siirtohaun kautta hyväksytyille hakijoille tullaan lähettämään erillinen tuloskirje, jossa on tärkeää tietoa opintojen aloittamisesta ja tarjotun opiskelupaikan vastaanottamisesta.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Vahvistaaksesi opiskelupaikkasi sinun tulee ottaa se vastaan 11.7.2024 klo 15.00 mennessä. Ellet ota paikkaa vastaan määräaikana, menetät sen. Ota opiskelupaikka vastaan sähköisesti Oma Opintopolku –palvelussa.

Opiskelupaikan vastaanottamisen lisäksi sinun on ilmoittauduttava läsnä- tai poissaolevaksi lukuvuodelle 2024-2025. Kun otat paikan vastaan Oma opintopolku –palvelussa, voit jatkaa suoraan sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Läsnä- tai poissaoloilmoitus on myös tehtävä 11.7.2024 klo 15.00 mennessä.

Opiskeluoikeus

Opiskeluoikeutesi LAB-ammattikorkeakoulussa alkaa 1.8.2024. Kun otat vastaan uuden opiskeluoikeuden, menetät samalla siirron perusteena olevan opiskeluoikeutesi. Huolehdi siitä, että kaikki opintojen arvioinnit kirjataan lähtökorkeakoulussa opintorekisteriin 31.7.2024 mennessä. Opinnot alkavat elokuussa 2024. 

Aloita opintosi LAB@avain AMK -verkkokurssilla

LAB@avain AMK (1 op) verkko-opintojakso on opiskelijan digitaalinen perehdytys, jonka tavoitteena on auttaa opiskelijoita ottamaan käyttöön korkeakouluopiskelussa tarvittavia sähköisiä välineitä, laitteita, ympäristöjä ja menettelyjä. Perehdytys toteutetaan Moodle-kurssina. Lue lisää Uuden opiskelijan muistilista -sivulta.