Siirtohaun kautta valitut opiskelijat

kansikuva

Siirtohaun kautta valitut opiskelijat

Syksyn 2022 aikana järjestetyn siirtohaun kautta hyväksytyille hakijoille tullaan lähettämään erillinen tuloskirje, jossa on tärkeää tietoa opintojen aloittamisesta ja tarjotun opiskelupaikan vastaanottamisesta.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Vahvistaaksesi opiskelupaikkasi sinun tulee ottaa se vastaan xx.xx.2023 klo 15.00 mennessä. Ellet ota paikkaa vastaan määräaikana, menetät sen. Ota opiskelupaikka vastaan sähköisesti Oma Opintopolku –palvelussa.

Opiskelupaikan vastaanottamisen lisäksi sinun on ilmoittauduttava läsnä- tai poissaolevaksi lukuvuodelle 2022-2023. Kun otat paikan vastaan Oma opintopolku –palvelussa, voit jatkaa suoraan sähköiseen ilmoittautumispalveluun.

Opiskeluoikeus

Opiskeluoikeutesi LAB-ammattikorkeakoulussa alkaa xx.xx.2023. Kun otat vastaan uuden opiskeluoikeuden, menetät samalla siirron perusteena olevan opiskeluoikeutesi. Huolehdi siitä, että kaikki opintojen arvioinnit kirjataan lähtökorkeakoulussa opintorekisteriin 31.12.2022 mennessä. Opinnot alkavat elokuussa. 

Aloita opintosi LAB@avaimella- digitaalinen perehdytys opintoihin

LAB@avain (1 op) verkko-opintojakso on opiskelijan digitaalinen perehdytys, jonka tavoitteena on auttaa opiskelijoita ottamaan käyttöön korkeakouluopiskelussa tarvittavia sähköisiä välineitä, laitteita, ympäristöjä ja menettelyjä. Perehdytys toteutetaan Moodle-kurssina. Lue lisää täältä.