Opiskelijakunta KOE

kansikuva

Opiskelijakunta KOE

KOE on LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta. Me haluamme tehdä opiskeluajastasi elämäsi parasta aikaa. Tehtävänämme on varmistaa, että opiskelusi sujuvat mahdollisimman hyvin. Lue lisää KOEn toiminnasta.

Puheenjohtajan terveiset 2024 Henna Suhonen

Onnittelut opiskelupaikan saamisesta ja tervetuloa LABiin!

Mahtavaa saada juuri sinut osaksi meidän porukkaamme LAB-ammattikorkeakouluun. Pääset viettämään opiskeluvuotesi modernissa ja työelämään valmistavassa ammattikorkeakoulussa. Opintojen ohella pääset myös fuksina osaksi meidän moninaista opiskelijayhteisöämme, josta jokaiselle löytyy sopiva paikka.

Ensimmäiset opiskelupäivät varmasti jännittävät jo etukäteen, mutta hei, me kaikki olemme olleet joskus samassa tilanteessa. Orientaatioiden aikana ei kannata ottaa liikaa stressiä isosta tietotulvasta, vaan yritä nauttia ainutlaatuisesta kokemuksesta. Jokainen on joskus ollut samassa tilanteessa ja voin itse todeta, että orientaatio on opiskelijan parasta aikaa. LAB, Opiskelijakunta KOE ja oman alan ainejärjestösi auttavat sinut opinnoissasi alkuun, mutta tukevat sinua myös tasaisesti koko opiskeluiden ajan. 

Muista, että olet itse se, joka määrittää opintojesi suunnan. Tartu erilaisiin mahdollisuuksiin, haasta aktiivisesti itseäsi oppimaan uutta ja ole aktiivisesti mukana yhteisössämme. Näin luot opiskeluajastasi juuri sinun näköisesi ja itsellesi mieluisen. 

Hurjasti tsemppiä opintojen alkuun!

Terveisin,
Henna Suhonen
Opiskelijakunta KOE
Hallituksen puheenjohtaja 2024