Kampuspapit - Lahti

kansikuva

Kampuspapit - Lahti

​"Sun luona vallitsee vilpitön välittämisen ilmapiiri."

Näin kauniisti yksi opiskelija sanoitti sen, miksi tuli juttelemaan just papin kanssa. Tuohon pyrin ihan joka päivä!

Säännöllistä päivystysaikaa minulla ei kampuksella ole, mutta ota yhteyttä, niin sovitaan ajankohta, joka sopii molemmille. Voidaan nähdä joko kampuksella, etänä tai lähteä vaikka kävelemään jutellessa! 

Ja yhtä lailla opiskelijat kuin henkilökuntaan kuuluvat voivat tulla juttelemaan niistä asioista, jotka mielessä pyörivät. Usein jo asioiden vuodattaminen ulkopuoliselle, vaitiolovelvolliselle ihmiselle helpottaa oloa. Ei ole niin pientä eikä suurta asiaa, ettei siitä voisi tulla puhumaan. Käyntikertojen määrällä ei myöskään ole määriteltyä ala- eikä ylärajaa.

Instagramissa @kampuspappisonja postailen tunnelmia arjestani sekä toivottavasti hyvää mieltä tuovia ajatuksia ja kuvia. Minähän työskentelen LABin ja LUTin lisäksi myös Koulutuskeskus Salpauksessa.

Facebookista löytyy osin samoja postauksia, hiukan harvemmin kuitenkin. 

Kipinämessut ja -yhteisö Lahdessa on nuorten aikuisten paikka seurakunnassa. Lue linkin takaa lisää ja ota seurantaan, jos tuntuu omalta!

Instagramista kannattaa ottaa seurantaan myös @vapausklubi, joka on rento musiikkikahvila. Katso tulevat artistit ja lisätiedot oheisesta mainoksesta!

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro ideasi, jos kaipaisit Raamista tai muuta opiskelijoiden omaa ryhmää! Voidaan suunnitella ja toivon mukaan myös toteuttaa jotain uuttakin yhdessä.

 

Lomailen 1.-30.7.2024. Onnellista kesää sinulle!

Sonja Turunen
Kampuspappi