TÄYDENNYSKOULUTUS

kansikuva

TÄYDENNYSKOULUTUS

LAB-ammattikorkeakoulussa voit syventää ja kehittää ammatillista osaamistasi myös valmistumisen jälkeen. Työelämälähtöisestä täydennyskoulutustarjonnastamme löydät niin lyhyitä täsmäkoulutuksia kuin laajempia kokonaisuuksiakin, joita voit opiskella työn ohessa. Kaikille avoimen koulutustarjonnan lisäksi toteutamme myös työyhteisöjen tarpeisiin räätälöityjä koulutus- ja kehittämispaketteja.
 

Tutustu täydennyskoulutustarjontaamme LAB.fi sivuilla.

 

Asiakkaidemme kokemuksia

"Antoisa koulutuskokonaisuus. Monipuolinen ryhmä tuki oppimista keskustelujen kautta. Luennoitsijat erittäin asiantuntevia ja aiheet tarjosivat mahdollisuuden syventää omaa osaamista sekä oppia uutta."

”Antoisaa koulutuksessa oli verkostoituminen muissa sairaaloissa samankaltaista työtä tekevien kanssa ja keskustelut eri sairaaloiden hoitokäytännöistä.”

”Loistava luennoitsija; selkeä ja rauhallinen ja sopivalla vauhdilla etenevä. Intensiivistä ja kiinnostavaa faktapohjaista tietoa. Sopivasti jaettiin myös kaikkien kesken erilaisia kokemuksia aiheen tiimoilta.”

”Koulutus oli erinomaisesti rakennettu, siten että tärkeisiin aiheisiin olisi ollut mahdollisuus syventyä enemmänkin oman mielenkiinnon mukaan (hyvät lähteet).”