Opetustarjontahaku

kansikuva

Opetustarjontahaku

Voit hakea tietoja LABin opetuksesta opetustarjontahaulla. Palvelusta löydät kaiken tarjolla olevan LABin opintotarjonnan.

Löydät sen osoitteesta: opetustarjontahaku.lab.fi

Palvelu hakee opintojaksototeutuksen tietoja Hae -kenttään syötetyn hakusanan perusteella. Kun löydät jotain mihin haluat osallistua, poimi toteutuksen tunnus, tarvitset sen kun ilmoittaudut Pepissä.

Ohjeet Opetustarjontahaun käyttämiseen

Opetustarjontahaun avulla voit etsiä tietoa koko LABin opintotarjonnasta. 

Jos Opetustarjontahaun etusivulla ei näy rajausvaihtoehtoja, klikkaa sivun oikeassa reunassa olevaa kielivalintaa. Ks. kuvakaappaus alla. Kielivalinta vaihtaa sivun kielen englanniksi mutta klikkaamalla kielivalintaa uudestaan saat suomenkielisen sivun näkyviin.

opetustarjontahaku

Haun rajaaminen

Voit löytää etsimäsi rajaamalla hakua eri rajausvaihtoehdoilla tai etsimällä suoraan opintojaksototeutuksen nimellä. 

opetustarjontahaku

Käytössä olevat hakurajaukset näet sivun yläreunasta. Rajaukset voi poistaa klikkaamalla sivun oikeassa reunassa olevaa "poista rajaukset" valintaa tai voit poistaa rajaukset yksitellen.

Opetustarjontahaussa on mahdollista myös tallentaa hakuehtoja itselleen kopioimalla haun jälkeen Opetustarjontahaun antama URL-osoite. Tämä linkki toimii ikään kuin tallennettuna hakuna ja sen avulla Opetustarjontahaku osaa tehdä haun samoilla hakuehdoilla myös myöhemmin. 

opetustarjontahaku

Hakutulokset

Opetustarjontahaku antaa hakutulokset niiden hakuehtojen perusteella, jotka olet valinnut. Jos teet haun pelkästään opintojaksototeutuksen nimellä, antaa Opetustarjontahaku tulokseksi kaikki ne opintojaksototeutukset, joilla on hakukenttään kirjoittamasi nimi.

Klikkaamalla opintojaksototeutuksen nimeä, näet toteutuksen kaikki perustiedot. Toteutuksen tiedoista löydät myös koodin, jonka avulla voit etsiä toteutuksen Pepistä ja lisätä sen omiin opintoihisi.

opetustarjontahaku