Echo360

kansikuva

Echo360

EchoVideo on luentovideojärjestelmä, jolla opettaja voi tallentaa ja jakaa videoina kokonaisia luentoja, luentojen osia tai erilaisia opetusvideoita. Videot jaetaan opiskelijoille tyypillisesti Moodlen kautta tai Echon omalla kurssialustalla.

EchoVideon kurssialustalle opettaja voi lisätä kaikki luentotallenteet sekä niiden esityskalvot. Opiskelija voi tallennetta katsoessaan tehdä muistiinpanoja, kommentoida niitä tai esittää kysymyksiä.

Kurssialustalle julkaistava tallenne on mahdollista katsella suoratoistona, jos opettaja on niin järjestänyt. Suoratoisto on mahdollinen tietyistä saleista tai opettajan omalta työkoneelta.

EchoVideon katseluun suositellaan seuraavien selainten uusimmat versiot: Chrome, Firefox ja Edge. IE-selain ei ole tuettu ja Safari-selaimessa on havaittu toimintaongelmia, kun videota yritetään avata Moodlesta. Lue täältä lisää: https://help.echo360.com/hc/en-us/articles/360035408871-Recommended-Browsers

Miksi käytät EchoVideota?

  • Voit katsoa luennoilla käytyjä asioita kotona kertauksena.
  • Voit seurata kokonaisen luennon suoratoistona tai tallenteena, jos et pääse osallistumaan sinne. Näin et jää kurssilla jälkeen muista.
  • Voit katsella kurssiin liittyviä muita videoita ja saada lisätietoa opiskelusi tueksi, mikäli opettaja tällaisia tuottaa.