Maksutonta tukea ja ohjausta nuorille

Kansikuva

Maksutonta tukea ja ohjausta nuorille

Annamme maksutonta ohjausta ja tukea Etelä-Karjalassa asuville 16–25-vuotiaille nuorille oman opiskelu- ja työpolun sekä motivaation vahvistumiseksi. Kehitämme ja tuemme myös nuorten keskinäistä vertaistukea. Toimintamme toteutuu pääosin verkossa Howspace-ympäristössä, mutta lähitapaamisiakin järjestetään tarvittaessa. Lähtökohtana on, että nuori kykenee toimimaan verkko-ohjauksessa ja on kiinnostunut tutkimaan omia opiskeluun tai ammattiin liittyviä tavoitteitaan.

Löydä polkusi on ESR-rahoitteinen hanke, jonka toteuttajana toimii Työväen Sivistysliitto TSL ry. Hankkeen sidosryhmäkumppaneita ovat Saimaan ammattiopisto Sampo, XAMK, Step-koulutus Ruokolahti, Imatran ja Lappeenrannan Ohjaamot, SAK, PAM, JHL ja SAKKI ry.

Osallistujat ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Olisi hienoa, jos voisitte jakaa tietoa eteenpäin. Sekä yksittäiset nuoret että ryhmät ovat tervetulleita. Mukaan pääsee ilmoittautumalla sähköpostitse, ja laitan henkilökohtaisen linkin työtilaan. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin, ja esittelen toimintaa tarkemmin sekä verkostoille että nuorille 🙂 Teemme mielellämme yhteistyötä, ja kerromme myös teidän opiskelualoista osallistujille!
 

Liitteenä tulostettava esite ja tarkempaa infoa. Meidät löytää myös somesta:

www.instagram.com/loydapolkusi

www.facebook.com/loydapolkusi

https://www.tiktok.com/@loydapolkusi

 

Yhteistyöterveisin
 

Niina Sahlberg

hankepäällikkö, Löydä polkusi
Työväen Sivistysliitto TSL
Siltasaarenkatu 18–20 A, 00530 Helsinki
040 506 2805