Lahti: Aleksanterinkadun Appro 22.3.

kansikuva

Lahti: Aleksanterinkadun Appro 22.3.

Legendaarinen Aleksanterinkadun Appro on täällä taas! Aleksanterinkadun Appro täyttää myös 15 vuotta, joten tämä on juhlavuosi!!

Approjen suoritusaika on 16-22, jonka aikana pääsee kerryttämään leimoja appropassiin. Leimojen kerryttäminen on erittäin helppoa - menet karttaan merkattuihin paikkoihin ja ostat itsellesi mieluisan juoman tai ruoka-annoksen ja näytät passiasi henkilökunnalle, johon he laittavat leiman. Leimoja saa 1 kpl/paikka, riippumatta siitä kuinka monta tuotetta tilaat. Tuplapassiin saat leimoja 2kpl/paikka, mutta sinun täytyy ostaa kaksi tuotetta.

Kun olet kerännyt tarpeeksi tutkintoon vaadittavia leimoja, voit vaihtaa sen viralliseen Aleksanterinkadun Appro-tutkintohaalarimerkiin ja rannekkeeseen, joka oikeuttaa ilmaisen sisäänpääsyn jatkoille!

Tutkinnot suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

  • Approbatur - 8 Leimaa
  • Cum Laude - 10 leimaa
  • Laudatur - 12 leimaa
  • Tohtori - 14 leimaa
  • TuplaTohtori - 16 leimaa

Huom! Tutkinnot on suoritettava järjestyksessä ja edellinen tutkinto on todistettava virallisella Aleksanterin appro merkillä. Tutkintoja voi suorittaa vain yhden/vuosi. Tuplapassilla voi suorittaa kaksi tutkintoa/vuosi.

Suoritusajan jälkeen meno jatkuu Möysän musaklubilla ja Wintissä kello 22 yön pikkutunneille asti!! 

Tapahtuman aikana asioidaan baareissa ja ravintoloissa, joten ethän tuo omia juomia mukaan. Varauduthan todentamaan henkilöllisyytesi. Tapahtuma on k18

Instagram: @aleksinappro

Liput: kide.app