LAHO ReOpening

kansikuva

LAHO ReOpening

Kuvittele tämä mielessäsi:

On maaliskuu. Heräät etäluennolle, ja kahvikuppi kädessä luet somesta tiedotteita, joissa kerrotaan hyvinvointiviikosta. Mutta mitä hyvinvointia opiskelussa on, jos ei ole syytä raahautua kampukselle? NO NYT ON!!

Keskiviikkona 9.3. jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin. Nimittäin Järjestötilan ovet aukeavat koko opiskelijakansalle melkein kahden vuoden tauolta! Järjestötilan avajaistapahtumaan LAHO ReOpeningiin ovat tervetulleita kaikki korkeakouluopiskelijat opintoalaan ja vuosikurssiin katsomatta.

Kampuksella toteutettavassa päivätapahtumassa on luvassa erilaisia työpajoja, arvontaa, dildobingoa ja huikeita palkintoja. Lisäksi 100 ensimmäiselle järjestötilaan jalkansa asettavalle jaetaan ilmainen Basic student survival pack, joka auttaa sinua jaksamaan kevätlukukauden läpi!

Tapahtumassa kannattaa käydä vähintäänkin ilmaisen pizzan ja virvokkeiden takia! Mikäli fiilistä haluaa jatkaa iltamyöhään ja aamun sarastukseen saakka, saavu jatkoille yökerho Winttiin. Jatkot alkavat klo 22 ja liput myydään ovelta huikeaan 4 euron hintaan.

Eli lyhykäisyydessään,

MITÄ: LAHO ReOpening
MISSÄ: M19 Tapahtuma-areenalla ja järjestötilassa A153
MILLOIN: 9.3.2022 klo 14-17
HINTA: Ilmainen!
KENELLE: KAIKILLE OPISKELIJOILLE
JATKOT: Wintissä klo 22 alkaen hintaan 4€

Katso myös tapahtuman facebook-sivu: LAHO ReOpening