TENTTIVIERAILU

Tenttivierailu

TENTTIVIERAILU

Ajankohtaista

Koronasta johtuen tenttivierailut eivät ole tällä hetkellä mahdollisia LUT-korkeakouluissa.

Tenttivierailu tarkoittaa sitä, että suoritat oman korkeakoulusi opintojakson tentin jonkun toisen korkeakoulun EXAM-tenttitilassa.  

Lisätietoja tenttivierailusta

 

Tenttivierailu LABin opiskelijoille muissa korkeakouluissa

Kun varaat tenttiajan toisen korkeakoulun tenttitilasta, tutustu tarkkaan korkeakoulun tenttiohjeisiin ja sääntöihin. TÄRKEÄÄ: varmista etukäteen, että tenttikoneella on tentissä tarvittavat ohjelmat. 

Katso ohje: Tenttiajan varaaminen toisen korkeakoulun tenttitilasta

 

Tenttivierailu LABin tenttitiloissa muiden korkeakoulujen opiskelijoille 

Jos oma korkeakoulusi on liittynyt EXAM-tenttivierailupalveluun, voit suorittaa tentin LABin tenttikoneella Lahdessa tai Lappeenrannassa. 

Lahti

Tenttivierailu on mahdollista Lahden kampuksen Niemenkatu 73:n Exam-tenttitilassa klo 8-16. Huom! Mukkulankatu 19:n Exam-tilassa tenttivierailumahdollisuutta ei toistaiseksi ole.

Lappeenranta

Lappeenrannassa tarvitset tenttitilaan pääsyyn kulkuavaimen. Voit hakea kulkuavaimen lainaan opiskelijoiden asiakaspalvelusta sen aukioloaikoina. Kulkuavaimen voit palauttaa myös aukioloajan ulkopuolella opintopalvelun postilaatikkoon. Huomio varausta tehdessäsi opiskelijoiden asiakaspalvelun aukioloajat, että ehdit hakea kulkuavaimen ennen tenttiä.

Lisätietoja

Toimiminen tenttikoneella

Tenttikoneelle ei tarvitse erikseen kirjautua.

Aloita klikkaamalla pikakuvaketta 1. EXAM. Selaimen aloitussivuna on EXAMin kirjautumissivu. Valitse Haka-organisaatiovalikosta oma korkeakoulusi ja kirjaudu EXAMiin oman korkeakoulusi tunnuksilla.