TENTTIVIERAILU

kansikuva

TENTTIVIERAILU

Tenttivierailu tarkoittaa sitä, että suoritat oman korkeakoulusi opintojakson tentin jonkun toisen korkeakoulun EXAM-tenttitilassa.  
Lisätietoja tenttivierailusta

 

Tenttivierailu LABin tenttitiloissa muiden korkeakoulujen opiskelijoille 

Lahti

Tenttivierailu on mahdollista Lahden kampuksen Niemenkatu 73:n Exam-tenttitilassa klo 8-16. Huom! Mukkulankatu 19:n Exam-tilassa tenttivierailumahdollisuutta ei toistaiseksi ole.

Lappeenranta

Lappeenrannassa tarvitset tenttitilaan pääsyyn kulkuavaimen. Ota yhteyttä opiskelijoiden asiakaspalveluun ja sovi kulkuavaimen lainaamisesta. Huomioi varausta tehdessäsi opiskelijoiden asiakaspalvelun aukioloajat, että ehdit hakea kulkuavaimen ennen tenttiä. Avaimen voit palauttaa myös aukioloajan ulkopuolella opintopalvelujen postilaatikkoon asiakaspalvelun oven vieressä.

Kampuksen ovet ovat lukitut. Kun tulet hakemaan laina-avainta, soita LUT-yliopiston pääovella olevaan puhelinnumeroon sisäänpääsyä varten.

Lisätietoja Exam-tiloista

 

Yleistä tenttivierailusta LAB ammattikorkeakoulussa

Ilmoittautuminen tenttiin tehdään kotikorkeakoulun EXAM-järjestelmässä. Huomaa, että tenttivarauksesi näkyy vain kotikorkeakoulusi EXAMissa.

Sähköisessä EXAM-tentissä noudatetaan LAB ammattikorkeakoulun sähköisen tenttimisen ohjeita. Vieraillessasi LAB ammattikorkeakoulun EXAM-tilassa sitoudut myös noudattamaan LAB ammattikorkeakoulun EXAM-tilojen käyttösääntöjä. EXAM-tiloissa on reaaliaikainen ja tallentava kameravalvonta.

LAB ammattikorkeakoulun EXAM-tilojen työasemat ovat Windows-koneita, joissa on rajattu ohjelmistovalikoima. Nettiin pääsyä ei ole. Tentin aikana käytössäsi olevat ohjelmistot ja laitteet voit tarkistaa sivulta https://elab.lab.fi/fi/opintojen-suorittaminen/tenttiminen/exam-sahkoinen-tenttiminen

Huomioithan, että sähköisessä EXAM-tentissä ei ole mahdollista käyttää paperia muistiinpanojen tai tenttivastausten kirjoittamiseen.

 

Lue seuraavat ohjeet ennen tenttisuoritustasi LAB ammattikorkeakoulussa:

 

Tenttivierailu LABin opiskelijoille muissa korkeakouluissa 

Kun varaat tenttiajan toisen korkeakoulun tenttitilasta, tutustu tarkkaan korkeakoulun tenttiohjeisiin ja sääntöihin. TÄRKEÄÄ: varmista etukäteen, että tenttikoneella on tentissä tarvittavat ohjelmat.  

Katso ohje: Tenttiajan varaaminen toisen korkeakoulun tenttitilasta 

 

Toimiminen tenttikoneella

Tenttikoneelle ei tarvitse erikseen kirjautua.

Aloita klikkaamalla pikakuvaketta 1. EXAM. Selaimen aloitussivuna on EXAMin kirjautumissivu. Valitse Haka-organisaatiovalikosta oma korkeakoulusi ja kirjaudu EXAMiin oman korkeakoulusi tunnuksilla.