CampusOnline

kansikuva

CampusOnline

Campusonline.fi on Suomen ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen opintotarjontaportaali, joka kokoaa yhteen yli 20 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksot. CampusOnline.fi-portaalissa opiskelu on mahdollista ympäri vuoden. Lukukausia on kolme, sekä lisäksi ympäri vuoden jatkuvat opintojaksot.

Kesän 2023 Campusonline -opinnot

Kesän 2023 opintojaksot julkaistaan portaalissa 27.2.2023 ja ilmoittautuminen alkaa maanantaina 13.3.2023 klo 8. Nonstop-opintojaksoille voi ilmoittautua koska tahansa ja aloittaa ne koska tahansa.

Opintojaksot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK) ja avoimen AMK:n polkuopiskelijoille sekä vaihto-opiskelijoille. Poissaolevat opiskelijat voivat ilmoittautua opintojaksoille avoimen AMK:n opiskelijoina kunkin ammattikorkeakoulun tarjonnan mukaisesti (maksullinen tai maksuton).

Portaalissa tarjolla olevat opinnot ovat täysin verkossa opiskeltavia. Konseptiltaan opintojaksot voivat kuitenkin olla erilaisia.
Osa opinnoista on täysin itsenäisesti tietyn aikarajan sisällä suoritettavia, kun taas osassa opintojaksoissa on paljon verkossa tehtäviä ryhmätöitä, aikaansidottuja luentoja ym. rajatumpia aikatauluja.

Ennen kuin ilmoittaudut opintojaksolle, keskustele asiasta opettajatutorisi tai opinto-ohjaajan kanssa. Näin varmistat opintojaksojen sopivuuden tutkintoosi.

Suoritusmerkintöjen siirto Peppiin

Suoritettuaan CampusOnline-opintojakson LABin opiskelija siirtää arvioinnin omaan amk:iin Pepin EAHOT-palvelua käyttäen. (Linkki muualla suoritettuihin haetaan Oma opintopolusta). Ohjeet suoritusten siirtoon löydät täältä -> ohje AHOT sivu.

Muiden AMKien ohjeet löytyvät täältä Suoritusmerkintöjen siirto

Huom! LABin opiskelijat ilmoittautuvat LABin CampusOnline-tarjonnassa oleville opintojaksoille LABin Pepissä kuten normaaleille opintojaksoille. Lisäämällä ensin opinnon omaan HOPSiin pääset ilmoittautumaan opintojaksolle. Älä siis ilmoittaudu eLomakkeen kautta.

Mikäli sinulla on kysyttävää CampusOnline-opinnoista, ota yhteys campusonline@lab.fi