CAMPUSONLINE

kansikuva

CAMPUSONLINE

Campusonline.fi on Suomen ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen opintotarjontaportaali, joka kokoaa yhteen yli 20 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksot. CampusOnline.fi-portaalissa opiskelu on mahdollista ympäri vuoden. Lukukausia on kolme, sekä lisäksi ympäri vuoden jatkuvat opintojaksot.

Kevään 2022 opintojaksot julkaistaan portaalissa 15.11.2021 ja ilmoittautuminen alkaa maanantaina 22.11.2021 klo 8. Nonstop-opintojaksoille voi ilmoittautua koska tahansa ja aloittaa ne koska tahansa.

Opintojaksot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK) ja avoimen AMK:n polkuopiskelijoille sekä vaihto-opiskelijoille. Poissaolevat opiskelijat voivat ilmoittautua opintojaksoille avoimen AMK:n opiskelijoina kunkin ammattikorkeakoulun tarjonnan mukaisesti (maksullinen tai maksuton).

Portaalissa tarjolla olevat opinnot ovat täysin verkossa opiskeltavia. Konseptiltaan opintojaksot voivat kuitenkin olla erilaisia.
Osa opinnoista on täysin itsenäisesti tietyn aikarajan sisällä suoritettavia, kun taas osassa opintojaksoissa on paljon verkossa tehtäviä ryhmätöitä, rajatumpia aikatauluja.

Ennen kuin ilmoittaudut opintojaksolle, keskustele asiasta opettajatutorisi tai opinto-ohjaajan kanssa. Näin varmistat opintojaksojen sopivuuden tutkintoosi.

Suoritettuaan CampusOnline-opintojakson LABin opiskelija siirtää arvioinnin omaan amk:iin PURO-palvelun kautta. Ohjeet löytyvät täältä Suoritusmerkintöjen siirto

HUOM!
LABin opiskelijat ilmoittautuvat LABin CampusOnline-tarjonnassa oleville opintojaksoille LABin Pepissä kuten normaaleille opintojaksoille. Myös LABin opiskelijoilla ilmoittautuminen alkaa CO-tarjonnassa olevilla opintojaksoilla 22.11.2021 klo 8.00, kieliopintoja lukuunottamatta. Lisäämällä ensin opinnon omaan HOPSiin pääset ilmoittautumaan opintojaksolle. Älä siis ilmoittaudu eLomakkeen kautta.

Mikäli sinulla on kysyttävää CampusOnline-opinnoista, ota yhteys campusonline@lab.fi