MOVEO LAPPEENRANTA

kansikuva

MOVEO LAPPEENRANTA

Kuntosali  

Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella on 1-rakennuksen katutasossa 300m2  kuntosali. Salilla on välineet aerobiseen harjoitteluun, vapailla painoilla harjoitteluun ja laiteharjoitteluun. Salille pääsy päivittyy avainlätkällesi automaattisesti 1-2 arkipäivän kuluessa jäsenyyden ostosta. Mikäli sinulla ei vielä ole avainlätkää, ole yhteydessä KOE-opiskelijakuntaan tai Yliopistomestareihin (LUT-pääaula). Avainlätkän päivittymisen jälkeen kuntosali on opiskelijoiden käytössä 24/7. Mikäli kampuksen aukioloajat muuttuvat, myös kuntosalin aukioloajat muuttuvat samalla tavalla. 

Ryhmäliikunta  

Ryhmäliikuntatunteja järjestetään amk-rakennuksen liikuntasalissa sekä amk-rakennuksen A2040-luokassa. Ryhmäliikuntatunnit jatkuvat syyslukukauden 2022 osalta elokuun lopussa.

ZOOM Ryhmäliikunta

MOVEO tarjoaa kaikille opiskelijoille maksutta myös etäryhmäliikuntatunteja Zoomin välityksellä. Tarkemmat tiedot MOVEOn etusivulta.

Palloilu- ja vapaavuorot  

MOVEO Lappeenrannalla on palloiluvuoroja kampuksen kahdessa liikuntasalissa. LUT Monitoimisali eli Monari sijaitsee yliopiston 3-rakennuksen pohjakerroksessa ja AMK-sali amk-rakennuksen aulatilan perällä. Palloiluvuorot kuuluvat jäsenyyteen.

Liikuntasaleista voi varata myös vapaavuoroja omalle opiskelijaporukalle! Palloilu- ja vapaavuorot varataan Avoinna24-varausjärjestelmästä.

Huom. LUT-monitoimisali on huoltotoimenpiteiden vuoksi poissa käytöstä heinäkuussa 2022.

Taukoliikunta  

Taukojumppaa järjestetään lukukaudella Zoomissa. Tarkemmat ohjeet taukoliikunnasta löydät MOVEOn etusivulta.

Ympäri kampusta on taukoliikuntapisteitä omatoimista herättelyä varten.

Yksilövalmennus  

Kaikille jäsenille tarjotaan lukukauden aikana yksilövalmennuspaketti, joka sisältää aloitushaastattelun, treeniohjelman ja ohjelman läpikäynnin valmentajan kanssa. Yksilövalmennuspaketin voit lunastaa kerran lukukaudessa. Voit ilmoittautua valmennukseen sähköpostitse osoitteeseen motiivi@lab.fi. Yksilövalmennuksen yhteydessä sinun on mahdollista saada myös ravintoneuvontaa.  

Kuntotestaus 

MOVEOn jäsenet saavat -20% alennusta Motiivi hyvionvointipalveluiden kuntotestauspalveluista. Kuntotesteissä on mahdollista testata laboratorio- ja kenttäolosuhteissa liikkuvuutta, voimaa ja kestävyyttä. Ajavaraukset sähköpostitse osoitteeseen pekko.pirhonen@lut.fi tai motiivi@lab.fi

Motiivi tarjoaa myös kehonkoostumusmittauksia (InBody 770) opiskelijahintaan 20€, MOVEOn jäsenyydellä 15€.

Tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkiminen ja neuvonta

Jos sinulla on ongelmia tuki- ja liikuntaelinvaivojen kanssa, voit varata ajan Motiivi hyvinvointipalveluissa työharjoitteluaan suorittaville fysioterapeuttiopiskelijoille. Palvelu on maksuton opiskelijakortilla. Ajanvaraukset sähköpostitse osoitteeseen motiivi@lab.fi