MOVEO LAHTI

kansikuva

MOVEO LAHTI

Jäsenyys

Liikuntapassi 30 € / 6 kk. Tarkemmat tiedot jäsenyydestä ja linkin LUT Shoppiin löydät täältä.

Kuntosali  

Kuntosalia voi käyttää nyt ilman ajanvarausta. Kuntosali on auki myös kesällä ja Moveon jäsenet voivat treenata siellä alla olevien tietojen puitteissa. Huolehdi kuitenkin salilla turvaetäisyyksistä muihin trenaajiin ja desinfioi laitteet ja painot käytön jälkeen. 

Lahden Niemi kampuksella on kuntosali Niemenkatu 73:ssa. Kuntosalilla on välineet laite- ja aerobiseen harjoitteluun sekä vapaat painot. Kuntosalille pääset  avaintagilla, jonka saat näyttämällä tilausvahhvistuksen jäsenyydestä Niemenkadun pääaulan aulapalveluille (auki viikolla 8-16). Kuntosali on jäsenien käytössä päivittäin 6.00 - 22.30 (rakennuksesta oltava ulkona ennen klo 23, jolloin hälytykset menevät päälle). Muista hyvä käsihygienia ja tule treenaamaan vain terveenä.

Kuntosali on ajoittain opetuskäytössä ja voi olla varattuna 8-16 välillä. Varauksista tiedotetaan kuntosalin ovessa ja Moveon Somessa.

Kesä 2022 ryhmät ja edut

Crossfit Lahden Onramp kesäkurssille alennettuun hintaan

LUT ja LAB opiskelijat pääsevät Crossfit Lahden kesä- ja heinäkuun Onramp -kursseille alennettuun 89 € hintaan (normaali hinta 199 €). Onramp on Crossfit harjoittelun peruskurssi, jonka aikana opetellaan Crossfitin perusliikkeet. Onramp kurssin jälkeen olet valmis osallistumaan muille Crossfit tunneille. Löydät tarkat ajankohdat ja ilmoittautumisen alla olevien linkkien kautta. Lisätietoja Crossfit Lahdesta ja Onramp -kurssista täältä. Paikkoja on rajoitetusti, ensimmäisellä tunnilla on esitettävä opiskelijakortti.

Kesäkuun kurssin ajankohdat ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Heinäkuun kurssin ajanohdat ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Lisätietoja hyvinvointiohjaaja Ahti romo, ahti.romo@lut.fi

Kesäkuun aamutreenit kampuksella

Ulktreenit kesäkuun ajan aina torstai aamuisin klo 8-8:40 kampuksen ulkotreenipisteellä (Mukkulan kampuksen sisäpihalla). Treeni on kiertoharjoitus pääosin oman kehon painolla ja sopii kaikille aloittelijoista kokeneemmille treenaajille. Ilmioittautuminen Avoinna24 järjestelmän kautta.

Yksilövalmennus

Mikäli tarvitset apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseen, voit varata itsellesi tutustumisajan kuntosalille, jonka aikana tehdään ohjattu harjoitus. Harjoituksesta muodostuu sinulle samalle ohjelma harjoitteluun. Voit varata ajan suoraan Bookings -varausjärjestelmän kautta. Sinun ei tarvitse olla Moveon jäsen varataksesi tutustumisajan, palvelu on kaikille LUT ja LAB opiskelijoille.

Mikäli et löydä sopivaa aikaa varauskalenterista, voit olla suoraan yhteydessä hyvinvointiohjaaja Ahti Romoon (ahti.romo@lut.fi, +35850 536 2980). Yksilövalmennusaikoja on varattavissa seuraavan kerran taas elokuussa 2022.

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunnat järjestetään Niemi Kampuksen (Niemenkatu 73) ryhmäliikuntatilassa NIE_73B105. Ryhmäliikuntatunneille voi osallistua vain ennakkoilmoittautumisen kautta ja paikkoja tunneille on rajoitetusti. Voit varata paikkasi Avoinna24 järjestelmän kautta. Ryhmäliikuntatunnit ovat vain Moveon jäsenyyden lunastaneille.

Kevätkausi on päättynyt 21.5.2022 ja kesällä ei järjestetä ryhmäliikuntaa. Syyskauden tunneista ja aikatauluista tiedotetaan elokuun aikana.

ZOOM Ryhmäliikunta

MOVEO tarjoaa  kaikille opiskelijoille maksutta myös etäryhmäliikuntatunteja Zoomin välityksellä.  Zoom-tunneille ei tarvitse ilmoittautua, käytä lähetykseen liittyessäsi pääsykoodia

MOVEOK22. Kaikilla tunneille on sama Meeting ID: 64529268500

Kevätkausi päättyy 27.5.2022 ja kesällä ei järjestetä Zoom ryhmäliikuntaa. Syyskauden tunneista ja aikatauluista tiedotetaan elokuun aikana.

Pallovuorot  

Kevätkausi on päättynyt 21.5.2022 ja kesällä ei järjestetä pallovuoroja. Syyskauden tunneista ja aikatauluista tiedotetaan elokuun aikana.

MOVEO Lahdella on viikoittaisia pallovuoroja Lahden eri liikuntatiloissa (lajit ja vuorot alla). Osallistuaksesi pallovuoroille sinulla täytyy olla Moveon voimassa oleva jäsenyys. Ilmoittaudu vuorolle etukäteen Avoinna24 -varausjärjestelmän kautta (Valitse Moveo Lahti ja Moveo Lahti Ballgames). 

Jos olet osallistumassa ensimmäistä kertaa, ole ensin yhteydessä pallvovuorovastaavaan niin saat tiedot vuoron käytännön järjestelyistä. Voit olla vastaaviin yhteydessä myös, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää pallovuoroista.

Pallovuorovastaavat:

Koripallo ja lentopallo: Johan Kuparinen, johank95@gmail.com, +35840 771 4647

Sulkapallo: Pyry Mustonen, Pyry.Mustonen@student.lab.fi, +35850 495 9983

Rugby: Kazeem Busari, sport4real@yahoo.com, +35846 688 0730, Whatsapp number +35846 932 2646

Futsal: Khalil Berbache, khalilberbache@gmail.com, +35840 871 2546

Taukoliikunta  

Kevätkausi on päättynyt 21.5.2022 ja kesällä ei järjestetä taukoliikuntaa. Syyskauden tunneista ja aikatauluista tiedotetaan elokuun aikana.

Zoom-taukojumppalähetystä pääset seuraamaan maanantaista perjantaihin klo 13.30-13.40. Taukojumpat ovat kaikille opiskelijoille maksuttomia. käytä lähetykseen liittyessäsi pääsykoodia MOVEOK22.

Mukkulankatu 19:ssa on liikuntanurkka 2. kerroksen aulassa sekä pingispöytiä ja biljardipöytä kampuksen ensimmäisessä kerroksessa tapahtuma-areenalla, Lamkooma-kahvion läheisyydessä (A-siipi).