ASIOI VERKOSSA - LATAA ITSE TODISTUKSET

kansikuva

ASIOI VERKOSSA - LATAA ITSE TODISTUKSET

ATOMI - otteet ja todistukset

Atomi on palvelu, josta voit itse tulostaa sähköisesti allekirjoitetun tulosteen, kuten esimerkiksi opintosuoritusotteen ja / tai opiskelutodistuksen. Palvelun käyttäminen on yksinkertaista! Dokumentti on sähköisesti allekirjoitettu, joten voit saada tarvitsemasi lomakkeet sähköisesti ilman, että sinun tarvitsee tulla kampukselle.

Löydät kuvalliset ohjeet ja infoa täältä.

Muut lomakkkeet

Voit tilata sähköisen palvelun kautta myös muita lomakkeita ja todistuksia, kuten LSL, Matkahuolto, VR ja HSL. Kyseiset matkapalveluntarjoajat eivät hyväksy skannattuja todistuksia, joten siksi todistukset pitää tilata opiskelijapalveluilta postitettuna tai noudettuna asiakaspalvelupisteistä. Pidäthän huolen, että osoitetietosi on ajan tasalla Pepissä. Ohjeet omien tietojen päivittämiseen täällä. Samasta alla olevasta linkistä saat tilattua myös opiskelutodistuksen ja/tai opintosuoritusotteen alkuperäisellä allekirjoituksella sekä leimalla.

Lomakkeiden tilaus

Tutkintotodistushakemus

Tutkintotodistushakemus ja AVOP-kysely täytetään sähköisillä lomakkeilla, kun olet valmistumassa. Täytettyäsi AVOP-kyselyn, sinut ohjataan automaattisesti sivulle, jolta pääset Tutkintotodistushakemus -lomakkeelle. Ohjeet valmistumiseen ja linkit löydät täältä.