Tilaisuudet ja tapahtumat

COVID-19 info LAB University of Applied Sciences

Tilaisuudet ja tapahtumat

Kampusalueemme ovat tällä hetkellä epidemian eri vaiheissa ja kokoontumissuositukset Lappeenrannan ja Lahden kampuksilla poikkeavat toisistaan.

Kampuksilla järjestettävien tilaisuuksien (TKI-toiminta, yritysyhteistyö, pienimuotoiset vierailut) osallistujamäärä Lahden kampuksella on enintään 10 henkeä ja Lappeenrannan kampuksella enintään 20 henkeä. Vieraita voidaan perustellusti ottaa vastaan, kun vierailusta vastaava huolehtii turvajärjestelyistä ja vieraiden nimet ovat tallessa mahdollista jäljittämistä varten.

Mikäli kampusalueet ovat elokuun alussa perustasolla, tilaisuuksien ja tapahtumien osallistujamäärä on 1.8. alkaen enintään 50 henkilöä.

Väitöstilaisuuksiin suositellaan hybridimallia, jossa kampusten tiloissa tilaisuuteen osallistuvat vain välttämättömät henkilöt, ja suurin osa osallistujista seuraa tilaisuutta etäyhteydellä. Muuttunut kokoontumissuositus Etelä-Karjalassa mahdollistaa Lappeenrannan kampuksella enintään 20 hengen kokoontumiset (lounas- ja kahvitilaisuudet) väitöstilaisuuksien yhteydessä.