MASKISUOSITUS

kansikuva

MASKISUOSITUS

Maskisuositus Lahden kampuksella

Jatkamme toistaiseksi laajaa maskisuositusta Lahden kampuksella alueviranomaisten ohjeesta. Käytäthän maskia kampuksella aina kun et ole yksin: kaikessa lähiopetuksessa, laboratorioissa, sisäisissä kokouksissa ja tilaisuuksissa ja helposti ruuhkautuvissa käytävä- ja aulatiloissa sekä ruokajonoissa.

Maskisuositus Lappeenrannan kampuksella sekä Mikkelin ja Kouvolan alueyksiköissä

Käytäthän maskia helposti ruuhkautuvissa yleisissä tiloissa (esim. ruokajono, aulatilat).

Maskisuositus jatkuu myös laboratoriotoiminnassa sekä sellaisessa toiminnallisessa lähiopetuksessa (esim. simulaatiot, taitopajat, laboratoriokurssit), joissa turvavälien pitäminen ei ole mahdollista. Maskeja suositellaan lähiopetuksessa ja tilaisuuksissa silloin, kun turvavälimahdollisuutta ei ole.

Maskien jakelu 

Olemme tilanneet LUTin ja LABin pestäviä kangasmaskeja sekä henkilökunnan että opiskelijoiden käyttöön kaksi kappaletta per henkilö. Kertakäyttöisiä maskeja ja kertakäyttöisiä hengityssuojaimia (FFP2) jaetaan kampuksella tapahtuvan lähiopetuksen ja tenttien yhteydessä.

LAB ja LUT Lahden kampus

Tila A113 toimii Mukkulassa keskitettynä jakelupaikkana sekä LABin että LUTin henkilöstölle.
LAB-hyvinvointiyksikön opettajat hakevat maskit omalta välinehuoltajaltaan.

LAB Lappeenrannan kampus

Jakelu LUTin pääaulan infosta. Maskeja voi noutaa klo 9-11. Muina aikoina noudata infotiskillä olevia ohjeita. LAB-hyvinvointiyksikön opettajat hakevat maskit omalta välinehuoltajaltaan.

LUT Lappeenrannan kampus

Akateemisten yksiköiden sihteerit jakavat maskit oman yksikkönsä henkilöstölle.

LES ja LENS: jakelu maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9–11

LBM: jakelu maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9–11

Korkeakoulupalveluiden henkilöstö hakee tarvittavat maskit LUTin pääaulan infosta. Maskeja voi noutaa arkisin klo 9-11. Muina aikoina noudata infotiskillä olevia ohjeita.

Kodin ja työpaikan välisiin matkoihin käytettävät maskit jokainen hankkii itse. Verohallinnon linjauksen mukaan joukkoliikennevälinettä käytettäessä voi asunnon ja työpaikan välisille matkoille ostettujen maskien kustannukset vähentää verotuksessa osana asunnon ja työpaikan välisten matkojen kustannuksia. Lisää verottajan sivuilta.