KORONAOHJEET & SUOSITUKSET

kansikuva

KORONAOHJEET & SUOSITUKSET

Voimassa olevat toimintaohjeet kampuksilla

Kampuksemme ovat 1.11.2021 lähtien auki kaikille arkisin 7.00–16.00. Lisäksi opiskelijat ja henkilökunta pääsevät kampuksille sähköisellä avaimella vuorokauden ympäri ja viikonloppuisin/arkipyhinä.

Luovumme 1.11.2021 tilojen 50 %:n täyttörajoitteesta molemmilla kampuksilla. Jatkamme edelleen tilojen käyttöä väljästi mahdollisuuksien mukaan.

Yleinen suositus sähköisen avaimen käytöstä kampuksille tullessa poistuu. Kampuksilla käyvien vieraiden nimiä ei tarvitse enää kirjata ylös. Muutos koskee kaikkia kampuksilla ja alueyksiköissä pidettäviä tapahtumia ja tilaisuuksia.

Opetus- henkilö- ja harrastetilojen käyttö palaa normaaliksi. Suosittelemme edelleen tilojen väljää käyttöä mahdollisuuksien mukaan.

Maskisuositukset voivat vaihdella kampuskohtaisesti alueellisista epidemiatilanteen eroista johtuen. Katso tarkemmat maskisuositukset erilliseltä Maskisuositus-sivulta.

Kampuksilla toimiminen on turvallista, kun noudatamme yhteisiä pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti: tulemme kampuksille vain täysin terveinä, pidämme turvavälejä toisiimme sekä huolehdimme hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Ulkomailta saapuvat tulevat kampuksille ja alueyksiköihin Suomen maahantulomallin ohjeiden mukaisesti. 

***

Autamme viranomaisia altistuneiden jäljittämisessä. Koronaan varautumisen ja konkreettisten toimenpiteiden osalta pyydämme viranomaisia ottamaan yhteyttä LUTin ja LABin koronaryhmän vetäjään, Liisa-Maija Sainioon (liisa-maija.sainio@lut.fi, 040 515 4944).

Valtakunnalliset koronaohjeistukset