MOODLE

kansikuva

MOODLE

Moodle on verkko-oppimisympäristö, jossa voit palauttaa tehtäviäsi, keskustella saman- tai eriaikaisesti, antaa vertaispalautetta muiden tehtävistä, kirjoittaa oppimispäiväkirjaa, tehdä ryhmätöitä jne. Moodlessa on opintojaksojen tehtävät, materiaalit ja palautukset.

Moodleen pääsee kirjautumaan LAB-tunnuksilla kohdasta LAB-käyttäjät. Moodlea voi käyttää webbiselaimella minkä tahansa verkkoyhteyden kautta.

Sinut liitetään automaattisesti opintojaksolle Moodlessa kun olet ilmoittautunut sille ensin Pepissä ja opettaja on hyväksynyt sinut opintojaksolle. Myös opettajan tulee asettaa kurssi opiskelijoille näkyväksi Moodlessa. Opintojakson opettajalta saat enemmän tietoa sisällöistä.

Moodlessa kurssi näkyy kaksi vuotta, ellei opettaja sulje kurssialueelle pääsyä tätä aikaisemmin. Opiskelijoilta piilotettuna säilytetään arkistoversiona vielä yksi aiempi vuosi, eli kurssin säilytysaika on yhteensä kolme lukuvuotta. Tätä vanhempien lukuvuosien kurssit poistetaan Moodlesta kokonaan. Muista huolehtia tarvittavat kurssimateriaalit tai suoritukset talteen ennen, kuin kurssi poistuu.

https://moodle.lut.fi/