Viimeisimpien koronaohjeiden mukaiset päivitetyt lukujärjestykset julkaistaan opiskelijoille viimeistään 24.6. mennessä.

Lukujärjestys

Viimeisimpien koronaohjeiden mukaiset päivitetyt lukujärjestykset julkaistaan opiskelijoille viimeistään 24.6. mennessä.

27.5. koronaryhmän linjausten mukaisesti  LAB ja LUTin syyslukukauden ensimmäisinä kuukausina (1.8.–31.10.) kampusten tiloja käytetään 50 % täyttöasteella.

  • 1. ja 2. vuosikurssin opiskelijoiden opetusta sekä toiminnallista, erityislaitteita vaativaa opetusta priorisoidaan kampuksilla
  • Tilojen 50 % täyttöastetta sovelletaan kaikkeen lähiopetukseen (sekä ns. luento-opetus että toiminnallinen opetus; laboratoriot, simulaatiot, taitopajat tms)
  • Lähiopetuksena pidettävien kurssien luento-opetus tallennetaan tai striimataan opettajan harkinnan mukaan vuoden 2021 loppuun saakka

Tavoitteemme on, että 1.11. lähtien kampuksella toimitaan ilman tilankäyttörajoituksia.  

Koulutusohjelmien hybridimalli tarkoittaa väistämättä sitä, että lukujärjestyksiin tulee alkusyksyyn päiviä, jolloin opiskelijoilla ja opettajilla on sekä lähi- että etäopetusta samana päivänä. Siksi kampuksille järjestetään opettajille mahdollisuuksien mukaan tiloja etäopetusta varten, kampusten tilat ovat käytössä myös digiopiskeluun.