Koronatiedote LABin ja LUTin henkilökunnalle 20.5.2021

Koronatiedote 20.5.2021

Koronatiedote LABin ja LUTin henkilökunnalle 20.5.2021

Kampusalueemme ovat tällä hetkellä epidemian eri vaiheissa. 

Päijät-Häme on edelleen leviämisvaiheessa ja sairaalahoitoa tarvitsevien koronapotilaiden määrä on korkealla. Päijät-Hämeessä kokoontumisrajoitus on enintään 6 henkilöä. 

Etelä-Karjala puolestaan on siirtynyt kiihtymisvaiheeseen ja kokoontumissuositusta on lievennetty 6:sta henkilöstä 20:een henkilöön.

Henkilöstön kokoontumiset ja tilaisuudet

Pienimuotoisia henkilöstön kokoontumisia voi järjestää tarpeen mukaan molemmilla kampuksella alueellisten kokoontumissuositusten mukaisesti. 

Koska tartuntariski ulkona on pienempi, suosittelemme edelleen tapaamisia ulkona sään niin salliessa. Säännöllisiin viikkopalavereihin pätee edelleen etäkokoussuositus.

Emme suosittele tiimien liikkumista kampusten välillä.

Muuttunut kokoontumissuositus Etelä-Karjalassa mahdollistaa enintään 20 hengen tilaisuudet Skinnarilan kampuksella (TKI-toiminta, yritysyhteistyö, pienimuotoiset vierailut) sekä enintään 20 hengen kokoontumiset (lounas- ja kahvitilaisuudet) väitöstilaisuuksien yhteydessä.

Lahden kampuksella tilaisuuksien henkilömäärä on toistaiseksi 6. 

Muistutamme, että vierailut tarvitsevat edelleen isännän, joka päästää vieraat sisään ja vastaa koronaohjeiden noudattamisesta vierailun aikana. 

Kampuksillamme pidetään pääsykokeita 25.5. (Lahden kampus) sekä 31.5–8.6. Tiedotamme tarkemmista ajoista ja paikoista ensi viikolla.

Kaikki kampusten koronaturvallisuusohjeet ovat edelleen voimassa. Seuraamme kampusten päiväkohtaisia kävijämääriä ja turvaohjeiden noudattamista.

Tärkeimmät päivämäärät:

  • 1.6. linjaukset koulutuksen hybridimallin henkilömääristä ja tilojen käytön periaatteista
  • 15.6. kansainvälisen liikkuvuuden ohjeet syksylle 2021